Joliev biedt ook iets voor het hele gezin! Want ook voor papa kan de geboorte van een baby veel impact hebben. Met het AFTER BIRTH massage-pakket creëer je een heerlijk relax-moment voor papa, mama en baby. Voor dit pakket komt Joliev aan huis, dus kunnen jullie heerlijk in je eigen kraam-bubbel blijven.

Eerst krijgt mama een heerlijke MAMA-massage (60 minuten). Daarna krijgt de baby een fijne baby-massage van papa en mama (onder begeleiding van Joliev). Zij leren meteen een aantal massagetechnieken die later nog eens toegepast kunnen worden. Tot slot krijgt papa een heerlijke ontspannings-massage (60 minuten). Uiteraard mogen papa en mama ook van plek wisselen. Totaal plant Joliev 4 uur voor je in, zodat alles zo ontspannen mogelijk kan verlopen.

Een AFTER BIRTH massage-pakket kan vanaf 6 weken t/m 6 maanden na de bevalling gepland worden. Voor die tijd is massage voor de baby te intensief.

Het AFTER BIRTH massage-pakket…

  • geeft mama bewustwording van haar eigen lichaam na de bevalling, waardoor ze zich lekkerder in haar vel voelt.
  • werkt kalmerend en vermindert stress.
  • zorgt voor betere slaap voor het hele gezin.
  • geeft verlichting van pijn en ongemakken.
  • versterkt het immuunsysteem.
  • verbetert de bloedcirculatie, waardoor zuurstof, voedings- en afvalstoffen sneller door het lichaam vervoerd worden.

Het pakket is een heerlijk cadeau voor ieder kersvers gezin en kost € 179,- (incl. reiskosten binnen Veenendaal). Buiten Veenendaal komt er € 0,30 per kilometer reiskosten bij.

Boek nu je AFTER BIRTH massage-pakket!

Geen goede tijd voor jou beschikbaar?
Stuur even een appje naar 06 810 934 54.